Wat wij doen

IT ontzorgen
voor elke KMO

Wij bieden professioneel advies & implementeren
IT-oplossingen, volledig op maat van de KMO.

VOiP Telefonie

Bellen via de internetlijn verhoogt de productiviteit en schaalbaarheid van jouw bedrijf. Daarnaast bespaar je ook aanzienlijk dankzij de VOiP-telefooncentrale. Neem contact op voor een VOiP Telefonie oplossing op maat.

Netwerken

Communicatie tussen pc’s, servers en andere toestellen (zowel binnen één vestiging als verspreid over meerdere vestigingen) is de tijd van nu niet meer weg te denken in onze huidige bedrijfscultuur.

Office 365

Afhankelijk van je wensen kan je Office 365 gebruiken om je mail, agenda, contacten en documenten te beheren van eender waar. Perfect om in teamverband te werken aan dezelfde documenten en projecten.

Cloud oplossingen

Cloud-computing biedt u vanop elk toestel met een internetverbinding toegang tot uw bedrijfsnetwerk. Dit kan zowel om mail, agenda’s als data gaan. Op deze manier kan u eender waar en wanneer de benodigde data raadplegen.

WiFi optimalisatie

In een wereld waar elke werknemer mobiel moet zijn is er niets zo vervelend dan een trage WiFi-verbinding. Wij komen vrijblijvend langs voor een netwerk optimalisatie zodat jouw werknemers feilloos kunnen werken.

Backups

Back-up is misschien wel een van de belangrijkste IT-taken in uw bedrijf.
H&R Networking kijkt samen met u naar een geschikte back-up oplossing om zulke zaken te voorkomen.

Hard- en Software

De dag van vandaag is IT een snelgroeiende business die constant evolueert, dit zowel op vlak van software- als hardwaretoepassingen. Wij kunnen uw organisatie in dit veranderingsproces begeleiden en bijsturen waar nodig.

Beveiliging

Een goede beveiliging is cruciaal in een bedrijfsomgeving. Uw bedrijf wordt dagelijks blootgesteld aan bedreigingen van buitenaf. Om dit te voorkomen voorzien wij voor u gepaste beveiligingssoftware, firewall en antispam-oplossing die we op afstand kunnen beheren.

Interesse in 1 van onze IT-diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!