Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

Reacties uitgeschakeld voor Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

In het medische circuit zijn artsen tegenwoordig zeer afhankelijk van verschillende IT diensten, zowel op software- als hardware basis.
Zo moeten ze bijvoorbeeld hun medische dossiers ten alle tijde vanaf meerdere locaties kunnen raadplegen.

Dr. Colyn, Dr. Bayens en Dr. Klaasen hebben een groepspraktijk gevestigd over twee verschillende locaties (Weelde en Poppel) van waaruit ze moeten kunnen werken. Voor hen is het dus belangrijk dat ze van eender waar alle patiëntendossiers kunnen raadplegen.

 

In de praktijk

Om dit te verwezenlijken is er geopteerd om een VPN-verbinding tot stand te brengen tussen de twee locaties. Op één van de locaties hebben wij een centrale server geplaatst waarop hun softwarepakket (Windoc) geconfigureerd is. Hierdoor worden dus alle dossiers gecentraliseerd en vanop afstand raadpleegbaar.

Een goede en betrouwbare back-up voor deze server is natuurlijk cruciaal. Daarom vinden wij het belangrijk dat bij eventuele problemen onmiddellijk naar ons een automatische email verstuurd wordt zodat er spoedig actie ondernomen kan worden.

 

 
 

Previous Article Betonnen welfsels - Fingo

Next Article » Het GielsBos

Socials

Over H&R

Wij bieden professioneel advies en oplossingen aan, alsook de implementatie, opleiding en dagelijkse ondersteuning. H&R Networking voert kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Openingsuren

Maandag: 08u30 - 18u00

Dinsdag: 08u30 - 18u00

Woensdag: 08u30 - 18u00

Donderdag: 08u30 - 18u00

Vrijdag: 08u30 - 18u00

Zaterdag: op afspraak

Back to Top