Het GielsBos

Het GielsBos

Het GielsBos

Reacties uitgeschakeld voor Het GielsBos

 
 
 

Over Het GielsBos

Het GielsBos is een organisatie die aan meer dan 300 mensen met een verstandelijke beperking een plek om te wonen biedt. Velen onder hen hebben een intensieve zorgbehoefte of hebben op andere vlakken nood aan ondersteuning.

Op Het GielsBos beschikt men over een ruim netwerk met meer dan 100 clients en een 8-tal servers.
Het onderhoud en de ondersteuning hierop wordt voornamelijk uitgevoerd door hun eigen IT-dienst die goed vertrouwd is met de gebruikte softwarepakketten.
Een goede verstandhouding en communicatie met deze IT’ers is voor ons van groot belang. De IT’ers contacteren ons voornamelijk voor de grotere aanpassingen zoals een installatie of upgrade van een server.

 

Less is more.

Aangezien er hier verscheidene servers staan hebben we er samen met de IT-dienst voor gekozen deze te virtualiseren. Zo kan alles centraal beheerd worden, bespaart men onderhoudskosten, energiekosten en is het netwerk makkelijker uit te breiden.

Het netwerk bestaat zowel uit desktops, laptops als Thin-clients.
Door het plaatsen van Thin-clients beperken we de onderhoudskosten zo veel mogelijk. In grote omgevingen zoals deze is dit kosten als tijdbesparend aangezien er enkel onderhoud vereist is op de terminalserver en niet op ieder individueel apparaat.

 

Wij werken al verscheidene jaren samen met H&RNetworking tot volle tevredenheid.
Steeds kunenn wij rekenen op een betrouwbare support bij al onze vragen, hetzij ter plaatse, hetzij telefonisch. Steeds vriendelijk, correct en professioneel in hun contact met ons.
Alhoewel we de meeste zaken zelf in handen nemen geeft het een gemoedsrust dat we steeds op hun expertise kunnen beroep doen indien nodig.

 

Previous Article Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

Next Article » Acer Revo One I3001 BE

Socials

Openingsuren

Maandag: 08u30 - 18u00

Dinsdag: 08u30 - 18u00

Woensdag: 08u30 - 18u00

Donderdag: 08u30 - 18u00

Vrijdag: 08u30 - 18u00

Zaterdag: op afspraak

Back to Top