Betonnen welfsels – Fingo

Betonnen welfsels – Fingo

Reacties uitgeschakeld voor Betonnen welfsels – Fingo

 
fingo_building
 

Fingo is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het produceren van betonnen welfsels. Dit groeiende familiebedrijf investeert permanent in research en ontwikkeling, in nieuwe medewerkers en know-how. Zo produceert Fingo naast de traditioneel gewapende welfsels ook voorgespannen welfsels. Deze behoren ongetwijfeld tot de beste van de markt.

 

Uitdaging

Doordat Fingo verschillende vestigingen in België heeft, is het noodzakelijk dat ze in real-time over dezelfde databases, gegevens en toepassingen beschikken. Het synchroon verlopen van al deze zaken over grote afstand was onze grootste uitdaging.

Op hun locaties maken ze gebruik van een op maat geschreven softwarepakket. Hiermee kunnen ze zowel gedetailleerde plannen tekenen als klantgegevens en andere data raadplegen. Deze software is ook gekoppeld aan Autocad en is dus vrij belastend voor de computer.

 

Realisatie

Voor Fingo hebben wij de verschillende vestigingen gekoppeld zodat ze één groot netwerk vormen. Het is voor de werknemers ook mogelijk van thuis uit te werken. Dit hebben we gerealiseerd door middel van een terminal server. Intern hebben we overal wireless voorzien wat het voor de werknemers gemakkelijk maakt om eender waar te genieten van het draadloze netwerk. Zo hebben wij er bijvoorbeeld ook voor gezorgd dat de beamer draadloos te besturen valt en kabels dus overbodig worden.

Multitasking is in deze organisatie van groot belang: zware tekenprogramma’s en andere software tegelijkertijd kunnen gebruiken zonder problemen is een echte must. Daarom hebben wij hier gekozen voor onze krachtige i7 computers van Acer.

Previous Article Special Effects - De Winter BVBA

Next Article » Huisartsenpraktijk Weelde/Poppel

Socials

Over H&R

Wij bieden professioneel advies en oplossingen aan, alsook de implementatie, opleiding en dagelijkse ondersteuning. H&R Networking voert kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Openingsuren

Maandag: 08u30 - 18u00

Dinsdag: 08u30 - 18u00

Woensdag: 08u30 - 18u00

Donderdag: 08u30 - 18u00

Vrijdag: 08u30 - 18u00

Zaterdag: op afspraak

Back to Top