B2C – Diensten

Virussen verwijderen

Verwijderen van schadelijke software, virussen, malware, spyware en eventuele vervelende pop-ups. Alsook het up-to-date brengen en/of installeren van antivirus software.
 
€ 45,- Incl.

Volledig nazicht

Verwijderen van schadelijke software, virussen, malware, spyware en eventuele vervelende pop-ups. Alsook het up-to-date brengen en/of installeren van antivirus software.
Opschonen van uw opstartprogramma’s, register en temporary files, up-to-date brengen van de windows en stofvrij maken van het toestel.
 
€ 59,- Incl.

Herinstallatie

Hier maken wij uw systeem geheel leeg en installeren deze terug. Waarna we de benodigde drivers, antivirus en updates installeren.
 
€ 45,- Incl.

Overzetten data

Overzetten van bestaande gegevens op een ander systeem.
Mail (e-mails, mailaccount, contacten en agendapunten)
Data (afbeeldingen, muziek, documenten)
Legale programma’s (Itunes, Microsoft Office, Photoshop)
 
€ 45,- Incl. (+€ 15/user

Combo

Deze service biedt u de mogelijkheid herinstallatie en overzetten data te combineren tegen een voordeligere prijs.
 
€ 75,- Incl.

Instellen back-up

Indien gewenst stellen wij voor u een aangepaste back-up in. Deze passen wij naar u noden en wensen aan en kan zowel op externe media die u reeds beschikt als op een nieuwe harde schijf geconfigureerd worden.

U kan er ook voor kiezen uw gegevens bij ons in de cloud op te slaan. Op deze manier staat u data veilig in ons datacenter.

 
€ 20,- Incl. (+ onderdelen)


 

Gratis diensten

• Installatie nieuw systeem
Elke nieuw toestel wordt vooraf geïnstalleerd en up-to-date gebracht. Zo hoeft u u toestel enkel uit te pakken, aan te zetten en is deze gebruiksklaar (Indien gewenst installeren wij ook een antivirussoftware).
 
• Systeem back-up
Alvorens wij aan het opschonen van uw toestel beginnen nemen wij een volledige systeem back-up. Dit om te voorkomen dat er ook maar enige dataverlies mogelijk is. In tegenstelling tot andere bedrijven rekenen wij hier niets voor aan, dit zien wij als een service naar onze klanten toe.

 

Back to Top